Diving club

Zone de Texte: L’Astoria

 

DUIKEN IS EEN PASSIE DIE WE GRAAG MET U WILLEN DELEN

 

 

 

Duiken is een opwindende sport die ons toelaat,  zonder al te veel moeite een andere wereld te ontdekken. Een wereld voorbehouden aan ‘duikers’ niet alleen in onze streken maar ook in meer exotische wateren.

Duiken is geweldig !!!

 

Om duiker te worden moet men gewoon gezond zijn, een normale conditie hebben. En deze ook handhaven, we leren een groot aantal reflexen aan die toelaten onmiddellijk op een juiste manier te reageren onder alle situaties onder water.

Het belangrijkste aspect van onze opleidingen is de veiligheid. Wij nemen de tijd om onze leden op te leiden met niet alleen de eigen veiligheid, maar ook van alle mededuikers als hoofddoel.

De ‘Astoria Diving Club’ is een volwaardige duikschool met zeer ervaren instrukteurs, assistenten  en divemasters. Wij beschikken over verschillende leslokalen met alle hulpmiddellen. Men kan tijdens de opleiding gratis gebruik maken van het duikmateriaal van de club. Onze brevetten zijn internationaal herkend en aanvaard. Doorlopend worden er ook bijscholingen en specialisaties gegeven, dit op aanvraag van onze verschillende leden en initiatief van de instructeurs.

Ook huren we op jaarbasis het zwembad ‘Neptumium ‘ in Schaarbeek. Hier worden de eerste stappen gezet en de verschillende oefeningen en reflexen aangeleerd. Wij organiseren ook het hele jaar door ‘open water’ duiken in onze binnenlandse wateren en Zeeland.

Verschillende keren per jaar vertrekken we naar warmere oorden diegene die het wensen komen mee. Onze club heeft een vriendelijke sfeer en we beschouwen onszelf als een grote familie.

 

Indien interesse of vragen aarzel niet , kom met ons leren duiken,

 

de.wispelaere.marc@telenet.be

0477-563.478

Céline Portier de Bruxelles en plongée en Espagne

L’ASTORIA DIVING CLUB

Avenue de la Couronne 73

1050 IXELLES

 Compte : 001-5343603-46 (Fortis)

Onze sponsors actieve & sport

Cheminees Danneels & Cheminees Passion